Ben jij een spontane dame/meid die ons team wilt komen versterken. Dus ben je 18 jaar of ouder en wil je graag super goed verdienen in een nette en schone omgeving? Hou je van zelfstandig werken maar toch in een leuk enthousiast team? Voor alle duidelijkheid Sanne zorgt alleen voor de kamer en de bemiddeling, je werkt zelfstandig.

Je bent dus NIET in dienst van Sanne Privé maar je werkt zelfstandig. Jij bepaalt je eigen werktijden, kleding keuze en welke diensten je wil aanbieden. NIETS MOET, (BIJNA) ALLES MAG! Het gebruik  van drugs, in welke vorm dan ook is niet toegestaan.

Wij werken met opting-in en de dames krijgen 60% dit komt neer op 48 euro voor een half uur, 78 tot 104 euro per uur, afhankelijk van de kamer die de gast kiest. Iedere dame beslist zelf welke diensten ze hiervoor wil aanbieden. Natuurlijk krijg je gewoon dagelijks je geld en een dagafschrift, een maandoverzicht en loonstrook en een jaaropgave. Wij zijn met het openbaarvervoer goed bereikbaar, de bus stopt voor de deur.

Frisdranken, koffie, Thee, condooms, mondwater, massageolie zijn van het huis en je hoeft geen daggeld of entree te betalen. Wij verzorgen geen maaltijden.

Voor meer informatie mag je bellen of vrijblijvend langkomen.

Telefoon: 0475-350041
E-mail: info@sanneprive.com

En onze gastvrouw vertelt je graag wat je wilt weten.